Mevlani zgjodhi një objekt që “largon syrin e keq” si dhuratë për Ledianën në takimin që pati.

Dhuratën e shpjegoi duke thënë se ka hasëm në studio.

Biseda me Ledianën në takim: Mevlani: kjo këtu do të më ndajë nga ty, Do që të rri vetëm unë.

Lediana: Secili aty përfaqëson veten e tij në një mënyrë ose tjetër. Kjo për mua është një eksperiencë që mësoj. Ti më ke mbrojtur më shumë

Mevlani: Me këtë që the më bën të dashurohem më shumë me ty. Mevlani: Ti a ke ardhur të gjesh dashurinë

lediana: Po nëse e gjej po. Mevlani: Po nëse gjen dikë jashtë

Lediana: unë jam e fokusuar në program. Mevlani: jo se aty ka që janë thjesht për show.

Load More In LAJME

Check Also

Fitojne 200 mijë $ në vit, të rinjtë shqiptarë po bëhen milionerë duke punuar online, dhe pa eksperience mund te fitosh..

Shitja e njohurive profesionale në tregun global, ka pasur një rritje të befasishme gjatë …