Zbulohet se për herë të parë dokumentet për CNN online, të cilat tregojnë një …

Çifti i kengetareve, Mihrije Braha dhe Naim Abazi ishin të ftuar në emisionin e …

Bamirësi Elvis Naçi ka dhënë lajmin e mirë për vogëlushen, Elifi e cila vuan …

Raportet mes shqiptarëve dhe serbëve vazhdojnë të jenë të te ns ion uara, vite …

Le ta pranojmë, të lash rrobat nuk është edhe një punë aq e këndëshme. …